28 maj 2010
18:30

TÖSSE IF

Referat: LAXARBY IF - TÖSSE IF

I vår 6:e match för året mötte vi Tösse på hemmaplan. Vi tog tag i spelet direkt men skapade inga klara chanser, dock hade vi greppet om matchen. Tösse jämnade ut spelet allt eftersom tiden gick, men vi tillät dom aldrig skapa några klara chanser. Segern vi tog blev till slut omdiskuterad, då TIF i sista sparken trodde bollen var i mål.

1:a började vi klart bäst, och förde matchen vilket gav utdelning i den 16:e min, då Agnes påpassligt höll sig framme och slog in en skottretur till 1-0. Efter detta blev spelet jämnare, men det var vi som skapade de bästa chanserna, dock utan att få till något mål. I den 27:2 min fick vi ett mål bortdömt (för något) då Cissi kämpade med deras målvakt-bara att ta nya tag! Tösse hade en farlig chans i den 33:e min då ett långskott överraskade, men Johanna räddade både skottet och returen. Vi gör en bra halvlek med mycket kämpatag!

I 2:a halvleken tar Tösse ett bra grepp om matchen, men skapar ingenting. Efterhand jämnar vi ut spelet men det är ändå TIF som hade bollen mest, men det var LIF som hade farliga kontringslägen, som vi tyvärr inte kunde utnyttja. I slutet trycker TIF på rejält men vi spelar ett mycket bra försvarsspel över hela planen, och de skapar inte många lägen. I sista minuten får TIF en hörna som de styr mot målet, men där Alice rensar på mållinjen??

Hela laget gör en magnifik kämpamatch och visar superbra försvarsspel, då vi inte tillåter TIF att skapa några klara målchanser på hela matchen!
En "go" seger där alla gör bra ifrån sig, där vår backlinje skall premieras extra för återigen en kalasinsats!